Wij nodigen u uit om ons mooie Drenthe te komen ontdekken en vooral te beleven want niet voor niets wordt Drenthe de oer-provincie van Nederland genoemd.

Vanuit de B&B kunt u wandelend of fietsend de natuurgebieden De Klencke, de boswachterij Gees of het Mantingerzand verkennen. Of kies uit een van de vele wandel of fietsroutes die Drenthe rijk is.

Ontdek de oerprovincie van Nederlandhttps://www.drenthe.nl/

Bezoek het museumdorp Orvelte waar de tijd lijkt te zijn stilgestaan.https://orvelte.net/

Laat je verwonderen in Attractiepark Wildlands in Emmen.https://www.wildlands.nl/

Bezoek het Hunnebed centrum in Borger waar de prehistorie tot leven komt.https://www.hunebedcentrum.eu/

Breng een bezoekje aan Bierbrouwerij Maallust. Maak een rondleiding door de brouwerij en zie, hoor en proef waar de authentieke smaak van een Drents biertje ontstaat.https://www.maallust.nl/

Ga op eko safari, beleef het groene avontuur en ga de natuur in en rijd zelf in een 100% elektrische terreinauto of chopper onder leiding van een deskundige gids waarmee je via uitgestippelde routes de mooie plekken ziet van de Hondsrug.https://eko-tours.nl/

Kortom er is voor iedereen wel wat te ontdekken of beleven, want dit is nog maar een kleine greep uit wat Drenthe allemaal te bieden heeft.

Echter voor het ervaren van rust en natuur hoeft u het terrein van de B&B niet af want onze landelijke tuin biedt genoeg mogelijkheid tot wandelen, of relaxen in een van de vele zitjes.

Maar bovenal, kom tot rust en geniet van een heerlijke vakantie bij B&B Grevenberg!

Language ยป